HSP Praktijk Karin Martens

Consult door het invoelen van een foto en/of een naam

In HSP Praktijk Karin Martens vinden consulten plaats door middel van het invoelen van een foto of een geschreven naam.

Mensen zijn bij me geweest met vragen over diverse onderwerpen, ook over overleden dierbaren.

Werkwijze:

Als ik me op een bepaalde manier concentreer terwijl ik iemands naam of foto vasthoud, kan ik voelen wat deze persoon voelt en/of gevoeld heeft. Hierdoor ben ik in staat om vragen te beantwoorden.

Het invoelen van een naam of foto geeft inzicht in de manier waarop iemand NU in het leven staat, met ervaringen uit het verleden en verwachtingen naar de toekomst.

Als je antwoorden krijgt over de toekomst, houd dan in de gaten dat niets vaststaat. Je hebt een vrije wil. Als jij verandert of een situatie verandert, zal de toekomstverwachting mee veranderen.

!!! Je bent ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt !!!

  • Ik voel alleen een naam of foto in indien dit ten goede komt aan de desbetreffende persoon. 
  • Tijdens het invoelen van namen/foto's voel ik de emoties en/of gedachtengang. Ik kom dus niet alles te weten. 
  • Als je na een consult naar huis gaat, neem je datgene waarover gesproken is met je mee. Ik kom hier niet uit mezelf op terug, ook niet als ik je wekelijks zie of heel goed ken. Als je er zelf op terug wilt komen, is dit uiteraard prima.
  • Voor het invoelen van een foto mag slechts één persoon op de foto staan afgebeeld. De kwaliteit van een foto is van geen belang: een oude foto, een kopie, een foto op een rijbewijs: dit alles voldoet.
  • Tijdens een consult mag je over meerdere personen vragen stellen.
  • Bij gezondheidsvragen voel ik de emotionele oorsprong van een klacht. Ik kan deze ondersteunen door middel van gesprekken, oefeningen en healing. Ik stel GEEN diagnose en kan een klacht NIET wegnemen. Bij aanhoudende of heftige klachten dient een arts geraadpleegd te worden.